Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes képgyűjtemények képes leírás - Madár.tlap.hu
részletek »

Ingyenes képgyűjtemények - Madár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: madar.tlap.hu » Ingyenes képgyűjtemények
Keresés
Találatok száma - 6 db
Gyakori madárfajok

Gyakori madárfajok

A leggyakoribb madárfajok fényképei az Xfree fotóalbumban. A kis képekre kattintva nagyobb méretben is megnézhetőek, ha egy kép megtetszik, lementhetjük gépünkre vagy beállíthatjuk asztali háttérképként.

Madár gifek

Madár gifek

Gif formátumú animációk a madarakról. A GIF - (Graphics Interchange Format) képek tárolására alkalmas fájlformátum. A képen lévő információt veszteségmentesen tömöríti ez a formátum. Az állóképek (GIF87) tárolása mellett a GIF alkalmas képek animálására (GIF89a) is...

Madár háttérképek

Madár háttérképek

Madaras háttérképek a Vadállatok portálon. A kis képre kattintva nagy felbontásban is megtekinthetőek a fényképek, ha megtetszik valamelyik kép, lementhetjük vagy beállíthatjuk asztali háttérképként.

Madár képeslapok

Madár képeslapok

Online képeslapküldő oldal, ahol több témában választhatunk a képeslapok között. Főkategóriák: Ünnepek, Szülinap, Névnap, Szerelem, Gratuláció, Munkaközben, Meghívó, Cuki, Természet, Autók és Motorok, Állatok?stb. (Ezek további alkategóriákra vannak osztva, így biztosan megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb képeslapot!) Pl. madarakról!

Sarlós Ferenc madár fotói

Sarlós Ferenc madár fotói

Sarlós Ferenc képgalériájának madár témája. A kép kisikonjára egyszer kattintva nagy méretben is megtekinthetjük a fényképeket, ha még egyszer rákattintunk, visszaugrik az eredeti méretre és új képet választhatunk.

Scheffer János Webgaléria madár fotói

Scheffer János Webgaléria madár fotói

Madár kategória a Scheffer János Webgalériában. A honlap a madarakat több kategóriára bontja, a kis képre kattintva a kategória többi fényképei tekinthetőek meg. A kategóriában lévő miniatűrökre kattintva tekinthetőek meg a fényképek eredeti méretükben.

Tuti menü